Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

«Η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών». «Εποχή». Τριανόν 6 11 23

 ΕικόναΣυζήτηση με θέμα «Η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών» οργάνωσε τη Δευτέρα η εφημερίδα «Εποχή». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πήρε τον λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ομιλήτρια ήταν η Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ παρενέβη και ο καθηγητής της Οξφόρδης Αντώνης Τζανακόπουλος. Επιπλέον, μίλησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου, καθώς και ο δικηγόρος Βασίλης Παπαστεργίου (οι οποίοι τυπικά δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ).

 



Δείτε την εκδήλωση  στο facebook live

 Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός, Νίκος Βούτσης.

 O ίδιος φέρεται να έκανε λόγο για μέρες αυξημένης ευθύνης για τη δικιά μας Αριστερά, καταλήγοντας με νόημα πως όλες και όλοι κρινόμαστε. Σημειωτέον ότι ο κ. Βούτσης είχε δηλώσει πλήρως αλληλέγγυος με τα τέσσερα στελέχη του κόμματος που έχουν παραπεμφθεί προς διαγραφή.

πηγές: πρώτο θέμα , Αννέτα καββαδία στο Χ

Εικόνα 

 Εικόνα

Ήμασταν εκεί. Και ήμασταν πολλ@. Γιατί η αγωνία για το μέλλον της Ριζοσπαστικής & Ανανεωτικής Αριστεράς, δημιουργεί πεδία συγκλίσεων. Τα οποία οφείλουμε να αναζητήσουμε. Κι όσο κι αν το μέλλον έχει πολλή ξηρασία, θα πάρουμε μαζί μας νερό: τις αρχές, τις αξίες, τους κώδικές μας.

 @annetakavadia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας