Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Αποχωρώ από την πολιτική, ο λαός δεν εκτίμησε τον αγώνα μου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραχήλ ΜακρήΤην απόφασή της να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά στο μέλλον με την πολιτική ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής κυρία  Ραχήλ Μακρή, η οποία τόνισε ότι «η επόμενη μέρα των εκλογών με βρήκε λυτρωμένη».


Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo η κ. Μακρή ήταν απολύτως ξεκάθαρη:  «Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, 

όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια», λέει. «Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου».
«Τρία χρόνια τώρα είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχα αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που -όπως είδα από το αποτέλεσμα- ο λαός δεν το εκτίμησε», είπε.
«Συνειδητοποίησα πως τελικά δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες που έδωσα. Εχασα πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου και από πράγματα που με ευχαριστούσαν να κάνω. Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Οι ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν την προσπάθειά μου», πρόσθεσε.
Για τα μελοντικά της χέδια η κυρία Ραήλ Μακρή είπε: «Σκοπεύω να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία. Είναι πολύ καλό. Στον ελεύθερο χρόνο μου σκοπεύω να κάνω μαθήματα καταδύσεων, τα οποία έχω αφήσει πίσω. Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα».

 hitandrun.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...