Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κοριοί με σπόνσορες

Αποτέλεσμα εικόνας για κοριοί παρακολούθησηςτου Καρτερού Θανάση

Η αντιπολίτευση είναι αντιπολίτευση. Διαφωνεί, καταγγέλλει, προτείνει, σκίζει τα ρούχα της. Το πρόβλημα με τον Τσίπρα και τη νέα κυβέρνηση είναι ότι δύσκολα μπορεί κανείς να αντιπαρατεθεί σε όσα (λέει ότι) θα κάνει.


 Τι να πει δηλαδή ο άλλος, ότι δεν θέλει να χτυπηθεί η διαφθορά; Ή η διαπλοκή; Ή να γίνει ένα μεγάλο βήμα στην Υγεία και στην Παιδεία; Ή να αρχίσει συστηματικός πόλεμος με τους λαθρεμπόρους καπνού, καυσίμων και φόβου;
Όχι βέβαια. Γι' αυτό έχουν καταφύγει οι οπλίτες της μείζονος αντιπολίτευσης, οι πελταστές της ήσσονος και οι επιφανείς τοξότες της λεγόμενης -ή λεγάμενης- δημοσιογραφίας στον ανορθόδοξο πόλεμο. Στο κουτσομπολιό. Στην παραπολιτική. Αν δεν μπορούν, τώρα που ο Τσίπρας είναι στα πάνω του, να είναι θηρία, μπορούν μια χαρά να είναι κοριοί. Και τους κοριούς μην τους υποτιμάτε. Μπορούν να μυζούν (μπλιαχ!) αίμα όσο έξι φορές το βάρος τους.
Στην πολιτική μπορούν μάλιστα να προκαλούν στα θύματά τους όχι μόνο φλύκταινες, αλλά αιμορραγία. Κι αυτό γιατί, με το πρώτο τσίμπημα, πέφτει πάνω τους όλο το ανατριχιαστικό σινάφι. Κοριοί όλων των χρωμάτων και των ποικιλιών. Κοριοί γαλάζιοι, κοριοί πράσινοι, κοριοί υδρόβιοι, κοριοί σε σχηματισμό Συγκροτήματος, κοριοί Megaλοι, κοριοί ταξικοί, κοριοί τοξικοί, κοριοί με Αντένες, κοριοί με Θέμα. Ακόμα και κοριοί ΕΡΤ -ναι, υπάρχουν και τέτοιοι.
Δεν το πιστεύετε; Ε, τότε δεν διαβάζετε σοβαρές εφημερίδες, δεν παρακολουθείτε σοβαρά κανάλια ούτε ασχολείστε με δηλώσεις σοβαρών πολιτικών. Διότι, αν τα κάνατε όλα αυτά, θα βλέπατε τους κοριούς εν πλήρη δράσει. Αν μάλιστα το πάρετε λίγο πιο σοβαρά, θα δείτε και πού και σε ποιους οδηγούν οι μικρές τελίτσες αίματος που αφήνουν πίσω τους τα σιχαμερά έντομα. Γιατί καπιταλισμό έχουμε. Δεν νομίζω να νομίζετε ότι ακόμα και οι κοριοί δεν έχουν σπόνσορες.
Κατόπιν τούτων, μερικές συμβουλές προς κυβερνώντες: Μην αφήνετε ούτε πόντο γυμνής επιφάνειας στο πολιτικό σας σώμα. Μην έχετε πάρε - δώσε με κοριούς, κυρίως σε παράθυρα. Και μην εμπιστεύεστε τους κοριούς που το παίζουν πασχαλίτσες. Πρακτικά, και σύμφωνα με τους ειδικούς: Η καταπολέμηση των κοριών επιτυγχάνεται με συνήθη μέτρα καθαριότητας και υγιεινής, με την εξάλειψη ρωγμών και χασμάτων και σε έσχατη ανάγκη με την εφαρμογή εντομοκτόνων εκεί που καταφεύγουν. Πιο σαφές δεν γίνεται...

αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...